Algemene informatie over het Bitvavo handelsplatform

24-06-2024

Bitvavo is de beste handelsbeurs in Nederland voor digitale activa en bitcoin in het bijzonder. Bitvavo heeft een liquide bitcoin spotmarkt waar iedereen met euro´s gemakkelijk en goedkoop terecht kan om bitcoin te kopen voor de beste koers op de markt.

Bitvavo heeft sinds haar oprichting in 2018 een snelle ontwikkeling gehad. Het handelsplatform is veilig en goed opgezet waardoor het snel in populariteit groeide. Anno 2023 heeft Bitvavo al meer dan een miljoen klanten en over € 100Mld+ in handelsvolume verwerkt en meer dan €250 miljoen in winst geboekt. Dankzij goed beleid en risicomanagement heeft Bitvavo de DGC-Genesis liquiditeitscrisis goed weten te hanteren en klanten weten te verschonen van verliezen. Dit wil wel zeggen dat we onze lezers aanbevelen om geen risico´s te nemen en de Bitvavo staking dienst niet te activeren.

De cryptovaluta tegoeden worden door Bitvavo door een aparte stichting in koude opslag (cold storage) beheerd. Hierdoor worden risico's verder vermeden en  ook de klantentegoeden veilig afgeschermd van het wel en wee van de bedrijfsvoering en economie van Bitvavo.

Bitvavo geniet zelfs van een diefstalverzekering en biedt haar klanten een account garantie aan. Bitvavo is de beste en grootste Nederlandse Bitcoin- en cryptobeurs. Echter, dat wil niet zeggen dat het handelsplatform niet met nadelen of gebreken komt. Voor meer informatie:

Voor meer informatie: