Coinmerce - een overzicht en bespreking van het beste alternatief voor Coinmerce

05-09-2018

Coinmerce is een nieuwe rijzende ster in Nederland in vergelijking met andere Bitcoin beurzen. Coinmerce richt zich op het ontwikkelen van een veilig en vertrouwd platform waar zeer voordelig Bitcoin en 75 andere cryptomunten kunnen worden verhandeld. Alles kan gemakkelijk uitgevoerd worden met behulp van de smartpone app.

Hieronder kun je een videopresentatie zien over de Coinmerce cryptobeurs en hoe gemakkelijk je crypto's kunt verhandelen met de smartphone. Hieronder kun je mooi zien hoe je een stoplimiet order kunt plaatsen bij Coinmerce:

Voor meer informatie: Coinmerce Review

Speerpunten:

  • Enorm aanbod. Voor eind 2018 zullen er zo'n 150 cryptomunten beschikbaar zijn!
  • Coinmerce is afgelopen maand geaudit door AuditConnect, dit bedrijf heeft de veiligheid van Coinmerce onderzocht en is daarbij veilig bevonden. Daarnaast is Coinmerce dagelijks met hele team bezig de veiligheid optimaal te houden.
  • Lage fees. De fee bij Coinmerce is afhankelijk van; de grootte van transactie, het handelsvolume en de transactiekosten. In principe liggen de servicekosten tussen de 0,45% en 1,5%, afhankelijk van bovenstaande factoren.
  • Flexibel handelsplatform voor zowel de desktop, iOS app & Android app. Ze willen het investeren/handelen in cryptocurrencies toegankelijk maken voor iedereen.
  • De support van Coinmerce is 24/7 beschikbaar via verschillende kanalen (Whatsapp, Email, Facebook en Chat); helaas nog geen telefonische klantenondersteuning.
  • Genoeg betaalmogelijkheden. Bij Coinmerce kan er betaald worden middels iDeal, Sofort, Sepa en Coinmerce Credits. Coinmerce Credits zijn ontwikkeld voor de actieve traders, met deze credits kan er ontzettend snel in & uit worden gestapt.

Genoeg speerpunten die aangeven dat Coinmerce een bezoek en registratie waard is. Hieronder in de video kun je zien hoe gemakkelijk dit is:

Wil je meer leren: lees onze Coinmerce Review

Wat is een goed alternatief voor Coinmerce?

De Blox crypto app is het makkelijkste in gebruik. Het beste alternatief voor Coinmerce is Bitvavo. Voor meer informatie, lees deze Bitvavo review.

Voor meer informatie: