Waar kan ik Bitcoins kopen met IDEAL?

17-03-2018

Bitcoin kopen iDEAL is ideaal snel! Zeker, Nederlanders hebben geluk. Het is zeer makkelijk om bitcoins te kopen met iDEAL bij een keur van verschillende Nederlandse bitcoinbeurzen.

bitcoin kopen ideal

De makkelijkst te gebruiken bitcoinbeurzen waar je met iDEAL bitcoins kunt kopen zijn Bitvavo en Litebit. Deze twee bitcoinbeurzen beschikken over Bitcoin wallet ondersteuning. Je kunt de aangekochte bitcoins eerst hier parkeren alvorens je beslist om een Bitcoin wallet in eigen beheer te zoeken en te installeren. Beschik je al over een Bitcoin wallet, dan kun je gebruik maken van Bitonic om met ideal bitcoins te kopen en direct te versturen naar je eigen Bitcoin wallet.

Voor consumenten is iDEAL uitermate geschikt aangezien deze betalingsoptie vertrouwen geeft doordat in de bekende internetbankieromgeving van de eigen bank wordt betaald. De transactie is naast het inloggen en autoriseren met een paar muisklikken uit te voeren en kost niks. Het geld wordt direct gestort op de rekening van de beurs waardoor er ook direct Bitcoin gekocht kan worden.

Conclusie:

Bitcoin kopen iDEAL is super eenvoudig voor Nederlanders en de beste optie om snel euro's om te wisselen naar Bitcoin. Er zijn genoeg wisselkantoren en beurzen beschikbaar in Nederland.

Voor meer informatie: