Wat is een goed alternatief voor de Blox Trading app?

Beknopte samenvatting: de Blox-app is ontwikkeld voor veilig gebruiksgemak voor elke beginner ongeacht kennisniveau. We kunnen de Blox-app aanbevelen voor de beginner die niet technisch is en weinig interesse heeft voor de technologie, maar wel gemakkelijk en veilig Bitcoin wil kopen en bewaren. Deze doelstelling heeft wel gezorgd voor een aantal beperkingen.

alternatief voor blox app

Een goed alternatief voor de Blox-app is voor de doorsnee gebruiker om alleen gebruik te maken van de wisseldienst van BTC Direct  en een aparte Bitcoin wallet of om over te stappen naar de Bitvavo exchange voor een professioneel handelsplatform met lage handelscommissies.

Achtergrondinformatie over de Blox crypto app.

btc direct vs blox app

De Blox trading app is ontwikkeld door het team achter BTC Direct  met als doelstelling iedereen in staat te stellen om makkelijk en veilig Bitcoin en andere populaire cryptomunten te kopen. Het veronderstelt geen technische kennis om deze crypto trading app te gebruiken. Niettemin, er zijn flinke beperkingen aan de Blox-app waardoor gebruikers zoeken naar een alternatief voor de Blox trading app.

Wat zijn de beperkingen van de Blox -app voor crypto trading.

De beperkingen van de Blox crypto trading app hangen samen met de respectieve voordelen en nadelen met betrekking tot het ontwerp.

In de eerste plaats, het gaat om een custodial wallet oplossing, het is een bewaarportemonnee waarbij de gebruiker alleen crypto’s kan kopen, maar niet ontvangen of verzenden. De wallet is direct gekoppeld aan de bankrekening. Dit maakt de Blox-app extreem veilig voor gebruikers die hun wachtwoord kwijt zijn geraakt. De Blox-app kan ongeacht het probleem gewoon weer worden hersteld zonder verlies van coins. Dit geldt ook voor een hacker of een kwaadwillend persoon die toegang krijgt tot de Blox-app. Deze kan hoogstens de crypto’s verkopen voor euro’s en storten naar je bankrekening. Inderdaad, zeer veilig, maar beperkt.

Iemand die zoekt naar volwaardige crypto wallet en bijvoorbeeld Bitcoin wil ontvangen en verzenden vanuit een andere bitcoinbeurs, zal naar een alternatief voor de Blox trading app moeten zoeken. Voor meer informatie:

In de tweede plaats, de Blox crypto trading app volstaat zeker voor de beginner om een aantal crypto’s te kopen en te verhandelen; niettemin, een actieve handelaar zal niet aan zijn trekken komen en vereist uitgebreide tools die feitelijk alleen te vinden zijn op de betere cryptocurrency exchanges. De Blox-app is geen cryptocurrency exchange met uitgebreid handelsplatform voor grafieken en trading tools. Voor een gebruiker die zoekt naar meer handelsgereedschappen en en een lagere handelscommissie, kan het beste een aantal goede cryptocurrency handelsbeurzen evalueren. We kunnen als alternatief voor de Blox-app zeker de Bitvavo exchange in Amsterdam aanbevelen. Voor meer informatie:

Wat is het beste Nederlands alternatief voor de Blox-app?

bitvavo vs blox app

Bitcoin gaat om het verwezenlijken van financiële zelfstandigheid en het ondervinden van een leerervaring met deze nieuwe technologie voor decentraal geld zonder machthebbers. Voor de meeste gebruikers is het afdoende om gebruik te maken van BTC Direct en een goede Bitcoin wallet. Voor de gebruiker die zoekt naar meer handelsgereedschappen kan het beste de Bitvavo exchange eens gratis evalueren. Niettemin, de Bitcoingids beveelt de lezer aan om te handelen in andere cryptovaluta en gewoon Bitcoin te kopen en zelf te bewaren op een eigen Bitcoin wallet. Neem zelf verantwoordelijkheid en leer ook over hoe je de aangekochte het beste kunt beveiligen.

Voor meer informatie: